Nedan hittar du de flesta bilarna samt effekt uttag på de. Finns din bil inte med kan du andvänd formulären på höger sida så återkommer vi till er inom 24 timmar.   

Motoroptimering sker på eget ansvar, vi kan EJ garantera skicket på din bil/motor. Vid optimering så används fler komponenter i ett bredare register och mer på frestning när motorn optimeras.
Fel som tidigare inte märkts av tidigare kan uppenbaras och bli mer påtagliga. Börja med felkodsläsning, provtryckning osv osv. OBS! Återköp gäller ej vid indikationer på fel efter optimering. Man kan då inte returnera använd programvara. Bäst är istället att hitta orsaken till problemen. Styrks det via märkes verksatd att det är fel på optimeringsfilen så gör vi självklart ett Återköp! Vi har 30 dagars kundnöjd garanti, är du inte nöjd så gör vi om trimfilen eller återställer bilen. (OBS! gäller ej bilar som får fel efter optimeringen, se ovan)

Har du frågor gällande effektökning för din bil?  Fyll i reg nr samt modell och därefter din fråga så återkommer vi till dig snarast. (Normalt inom 24 timmar)

  • (ex. BMW 525d 177hk)